Villa Zümrüt G
Antalya / Kaş / Kalkan
Kalkan Mevkiinde Konumlanan Villa Zümrüt, 5 yatak odası ile 10 kişi konaklama kapasitesine sahiptir. Bu muhteşem lüks villada unutulmaz bir tatil sizi bekliyor. Villa, özel yüzme havuzu, kamera sistemi, bahçe ve özel otopark gibi olanaklarla donatılmıştır. Her odası deniz manzaralıdır.
Zemin katta Amerikan mutfak ve salon ile birlikte bir tuvalet bulunmaktadır. Birinci katta üç lüks süit yatak odası yer almaktadır. İkinci katta jakuzi, sauna ve Türk hamamının bulunduğu bir süit yatak odası vardır. Teras katında ise harika manzaralı bir ebeveyn odası ve oturma grubu bulunan bir teras mevcuttur.
Villa, şehir merkezine 2 km ve denize 4 km mesafededir. Eşsiz manzarası, merkezi konumu, ayrıcalıklı mimarisi ve özellikleriyle bu villa seçkin bir tatil seçeneğidir.
Yatak Odası Bilgileri :
1. Yatak Odası : 1 adet Çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, makyaj masası, klima , banyo/wc, jakuzi, sauna ve Türk hamamı bulunmaktadır.
2. Yatak Odası : 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, makyaj masası, klima ve banyo/wc bulunmaktadır.
3. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, makyaj masası, klima ve banyo/wc bulunmaktadır.
4. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, makyaj masası, klima ve banyo/wc bulunmaktadır.
5. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, makyaj masası, klima ve banyo/wc bulunmaktadır.
NOT : 5 GECE ALTINDA YAPILAN KONAKLAMALARDA 7.500 TL TEMİZLİK ÜCRETİ ALINMAKTADIR.
10
Guests
5
Bedrooms
5
Bathrooms
5
Min. nights
TRY 7,000 /night
Extras and the final price are calculated on the next step.
Antalya / Kaş / Kalkan

Ministry of Culture and Tourism
License no.: 07-706
