Villa White House S
Antalya / Kaş / Sarıbelen
Villamızda 2 yatak odası olup içerisinde sauna , hamam ve ısıtmalı kapalı havuzu mevcuttur. Isıtmalı havuzu ve villamızın yerden ısıtması sayesinde kış sezonunda da misafirlerine kapılarını açmaktadır.
MUTFAK: Villamızın mutfağı giriş katında Amerikan mutfak olarak dizayn edilmiştir. Mutfağımızda bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, 6 kişilik yemek masası ,çay makinesi, kahve makinesi, su ısıtıcı, tost makinesi,12 kişilik yemek takımı, çatal bıçak seti, bardak vs gerekli tüm ekipmanlar mevcuttur.
SALON: Villamızın salonu giriş katında yer almaktadır. Zarif dekore edilmiş salonumuzda oturma grubu, orta sehpa, TV ünitesi, akıllı TV, klima yer almaktadır.
NOT: Giriş katında ayrı bir lavabo mevcuttur.
NOT: 7 gece altı konaklamalarda 5.000 TL temizlik ücreti alınmaktadır.
KAPALI ALAN: Villamızın giriş katında ki diğer bir alanda ısıtmalı kapalı havuz mevcuttur. 2 adet şezlong , sehpa mevcuttur. Ayrı bir bölme olarak hamam ve sauna bölümü mevcuttur.
NOT: Havuz ısıtması + yerden ısıtma istenilmesi durumunda günlük 2.000 TL karşılığında aktif edilmektedir.
1.YATAK ODASI: Villamızın 2. Katında yer alan odamız doğa manzarasına kapılarını açmaktadır. 1 adet çift kişilik yatak, 2 adet komodin , klima, 1 adet jakuzi, TV ünitesi, TV, ve oturma alanı mevcuttur. Odamızın banyo ve giyinme odası ayrı bir şekilde dizayn edilmiştir. Elbise dolabı, makyaj masası, banyo, tuvalet mevcuttur.
2.YATAK ODASI: Villamızın 2. Katında yer alan odamız doğa manzarasına kapılarını açmaktadır. 1 adet çift kişilik yatak, 2 adet komodin , klima, 1 adet jakuzi, TV ünitesi, TV, ve oturma alanı mevcuttur. Odamızın banyo ve giyinme odası ayrı bir şekilde dizayn edilmiştir. Elbise dolabı, makyaj masası, banyo, tuvalet mevcuttur.
BAHÇE: Villamızın açık yüzme havuzu muhafazakar olup dışardan görünmemektedir. 4 adet şezlong, ara sehpa, 2 adet şemsiye mevcuttur. Bahçenin bir bölümü açık yemek alanı olup 6 kişilik yemek masası ve barbekü mevcuttur. Bahçenin diğer bölümü açık oturma alanı olarak düzenlenmiştir. Bahçenin çimlik alanın da çocuklar için oyun evi, salıncak , kaydırak, trambolin, masa tenisi mevcuttur.
Temizlik ve Bakım : Villa size temiz teslim edilir ve haftada 1 defa temizlik yapılır, Ekstra temizlik isteğiniz takdirde villamıza bakan görevliler tarafından temizlik, yeni çarşaf, yastık kılıfı vs. görevliler tarafından ücrete tabi olarak yapılır.
Giriş ve Çıkış Bilgisi : Her villamızda yeni misafir giriş saati öğlen 16.00 ve çıkış saati sabah 10.00 olarak belirlenmiştir.
Ulaşım : Ücretli transfer veya araç kiralamak isteyen misafirlerimiz satış danışmanlarımızdan destek isteyebilirler. Hava yolunu tercih eden misafirlerimiz için en yakın mesafedeki havalimanı Muğla Dalaman Havalimanı ve Antalya Havalimanı’dır.
4
Kişi
2
Yatak odası
2
Banyo
4
Min. gece
₺2.360 /günlük
Ekstra hizmetler ve kesin fiyat bir sonraki adımda hesaplanır.
Antalya / Kaş / Sarıbelen

Kültür ve Turizm Bakanlığı
Belge No : 07-4225
