[email protected] 0242 844 22 89 0537 734 33 02
Villalarım
Anasayfa Hakkımızda
Bölgeler
Kategoriler
Blog İletişim
AnasayfaVillalarVilla Hill Gelincik
Villalara dön
Villa Hill Gelincik
1 / 12
Villa Hill Gelincik 1
Villa Hill Gelincik 2
Villa Hill Gelincik 3
Villa Hill Gelincik 4
Villa Hill Gelincik 5

Villa Hill Gelincik

Antalya / Kaş / İslamlar - Akbel

2 Kişi 1 Yatak Odası 1 Banyo Kaş

Antalya Kaş İslamlar Akbel de konumlanan villa Gelincik yapımı 2018 yılında tamamlanmış ilk defa 2018 yaz sezonunda rezervasyon almaya başlayacaktır. Konumu itibariyle yüksekte yer alan bu villamız panaromik bir kalkan manzarasına sahiptr. Villamızın iç dizaynı ve dış tasarımı resimlerde görüldüğü gibi herşey her ince ayrıntısına kadar düşünülmüş hiç bir masraftan kaçınılmamıştır. Ultra lüks kategorisinde yer alan bu villamız 1 yatak odalı olup 2 kişi konaklama kapasitesine sahiptir.  Balayı çiftlerimiz için özel tasarlanmış bu villamızın havuzu dışardan görünmemektedir. Havuzunuzda keyifli zaman geçirdikten sonra dinlenmek amacıyla köşkümüzde gün batımını izleyebilirsiniz. 

Not: Villamıza giden son 500 mt si dik ve stabilize bir yoldur. Bu yol içerisinde  40 mt si ise dik bir yokuştur. Ama villamızın önüne kadar aracınızla hiçbir sıkıntı yaşamadan ulaşabilirsiniz. 

NOT : 5 GECE ALTINDA YAPILAN KONAKLAMALARDA 3.000 TL TEMİZLİK ÜCRETİ TALEP EDİLMEKTEDİR.

NOT : VİLLAMIZA EKSTRA ÜCRET (3.000 TL ) KARŞILIĞI MAKSİMUM 1 ADET EVCİL HAYVAN KABUL EDİLMEKTEDİR.

NOT : 1 MAYIS - 15 EKİM TARİHLERİ ARASINDA BALAYI ÇİFTLERİMİZE ÖZEL, SABAH KAHVALTISI FİYATA DAHİLDİR.

Temizlik ve  Bakım : Villa size temiz bir şekilde teslim edilir ve haftada 1 defa ara temizlik yapılır, Ekstra temizlik isteğiniz takdirde villamıza bakan görevliler tarafından temizlik, yeni çarşaf, yastık kılıfı, havlu vs  görevliler tarafından ücrete tabi olarak yapılır.

NOT : ARA TEMİZLİK ÜCRETİ 2.000 TL 'DİR.

Tüm villalarımıza ilk gün giriş saati öğleden sonra  15.30, en son gün villadan ayrılma saati sabah 10.00’dur. Aradaki zaman diliminde temizlik yapıldığı için Villaya giriş saatinizden erken gelmeniz durumunda size yardımcı olamayacağımızı belirtmek isteriz. Lütfen villaya giriş ve çıkış saatlerine riayet ediniz.

Villamızda elektrik,su vb.. ücretler DAHİLDİR.

Odaların tümünde klima Temiz havlu,çarşaf

Günlük havuz ve bahçe temizliği

Dalaman havalimanına 120 km

Site içi çocuk oyun parkı .

2

Kişi

1

Yatak odası

1

Banyo

3

Min. gece

Başlayan

₺3.240 /günlük

2 Kişi
2

Ekstra hizmetler ve kesin fiyat bir sonraki adımda hesaplanır.

Antalya / Kaş / İslamlar - Akbel

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Belge No : 07-8797

Villalarım

Kaş'tan Fethiye'ye, Bodrum'dan Kalkan'a — özenle seçilmiş villalarda unutulmaz bir tatil deneyimi.

Villaları Keşfet

Kurumsal

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Blog
  • İletişim

Keşfet

  • Bölgeler
  • Kategoriler
  • Villaları Keşfet
  • Kiralama Sözleşmesi
  • Hesap Numaralarımız

İletişim

  • Menteşe Mah. Şehitler Cad. No:16, Kalkan / Kaş / ANTALYA
  • 0242 844 22 89
  • +90 537 734 33 02
  • [email protected]
TÜRSAB Dijital Doğrulama Sistemi - Belge No: 12551

Acentamız TÜRSAB güvencesi ile hizmet vermektedir

TÜRSAB Dijital Doğrulama Sistemi - Belge No: 12551

TÜRSAB kaydımızı doğrulamak için tıklayın

Doğrulanmış Villalar

7/24 Destek

En İyi Fiyat

Tüm hakları saklıdır. OXIT BİLİŞİM tarafından tasarlandı. © 2026

Kiralama Sözleşmesi|Hesap Numaralarımız|Gizlilik Politikası|Kullanım Şartları
WhatsApp